JE Theetafel: Engelse tearoom in het centrum van Veenendaal

Een gezellige plek om samen met vrienden bij te kletsen onder het genot van een heerlijke kop thee of koffie. JE Theetafel biedt een menukaart aan met typisch Engelse lekkernijen met zorg en liefde voor u bereid van verse ingrediënten. In de winkel zijn ook cadeauartikelen te koop, zoals het servies van GreenGate, theesoorten van Twinings.

sfeer

kast collage

Loop gauw eens lekker binnen om gewoon te kijken, voor een praatje,een lekkere kop thee of koffie!

Wethouder M. Verloop is namens de gemeente Veenendaal aanwezig bij de opening van onze winkel op 1 november 2013.

Marco Verloop

Bekijk de film van de opening!

Het ontstaan van JE Theetafel

Op 1 november 2013 maakte ik mijn droom waar! Samen met mijn toenmalige compagnon Elien openden we de deuren van een tearoom JE Theetafel!
Vanaf Januari 2017 is Jantiene een vennoot geworden om mijn tijd in de winkel meer in balans te brengen.  Donderdag tot zaterdag vervangt zij mij in afwisselende tijden.

Begin 1991 kwam ik (Jorina) vanuit Zuid Afrika naar Nederland. Het was om mijn “roots” te vinden, maar ik vond de liefde. Inmiddels bijna 24 jaar getrouwd met Marten, en samen hebben wij 3 kinderen. Toen onze kinderen zelfstandig werden, probeerde ik vacatures te vinden voor mijn vak bibliothecaresse, maar mijn kennis was verouderd. Toen ik mijn passie voor bakken ging delen, ontstond er al snel een klantenkring voor mijn kleine onderneming Jorina’s Theetafel waar ik catering deed in vooral High Tea aan huis en voor bedrijven.
JE Theetafel is een DROOM die ik eindelijk DURFDE te DOEN. Mijn hobby is mijn werk geworden. Gastvrouw zijn, bakken, koken en gezelligheid.
Specialiteiten: Zelfgebakken taart, zoet en hartig gebak
Delen van kennis en motiveren.
Gastvrouw zijn!
Zuid Afrikaans zijn……… dat is in Nederland speciaal!